Åbent HUS Åbent HUS Åbent HUS
Alex-10


Vi holder åbent hus hver måned, og alle er inviterede til en snak om sig selv.
Vi åbner vores døre og stiller al vores ekspertise og netværk til rådighed for alle og hvemsomhelst i en time.

Tilmeld dig her

SÅDAN FUNGERER ÅBENT HUS
Åbent Hus foregår som en fælles snak rundt om et bord. Vi fortæller lidt om os, og så tager vi en runde, hvor alle kort introducerer sig selv og fortæller, hvorfor de er kommet forbi. Typisk kommer folk for at få inputs til, hvordan de kan komme videre i deres arbejdsliv, få en vurdering af deres muligheder her og nu, hvad det vil sige at være repræsenteret, få nye kontakter, vende store beslutninger eller høre om vores kurser. Men ALLE spørgsmål er velkomne, og vi kan hjælpe med mange forskellige ting, og du er også velkommen uden spørgsmål til en uformel snak. Åbent Hus er altid hyggeligt, trygt og inspirerende!
HVOR og HVORNÅR
Vi mødes på Mon Amis kontor i Lille Strandstræde 20c, 1.sal, København K. Vores kontor ligger bag Nyhavn sammen med en masse andre filmselskaber. Vi kan være lidt svære at finde, men du skal om i bagerste baggård, ind i noget, der ligner et fyrtårn, op på 1. sal og så finder du vores kontor på højre hånd. Ring 26160023, hvis du farer vild. >> Kommende datoer: Torsdag d. 23. november, 2023 Kl. 15-16
HVEM ER VELKOMNE
Kreative, freelancere, kunstnere, selvstændige: Fotografer, klippere, skuespillere, producere og musikere -uanset hvad du kalder dig selv, så er alle, der arbejder i de kreative brancher velkomne <3 Vi arbejder i film, men har også en bred baggrund og kontaktflade indenfor reklame, design, kunst, journalistik og tilknyttede brancher.
TILMELDING
Send os en mail på salut@monami.dk, hvis du vil forbi, så vi ved, hvor mange kaffekopper vi skal stille frem. Du må også meget gerne skrive et par linjer om dig selv.

BLIV INSPIRERET PÅ NYHEDSBREVET

Kontakt

salut@monami.dk
Lille Strandstræde 20c, 1.
DK-1254 København K
©Mon Ami 2023

View