for ledige for ledige for ledige
Mon_Ami_workshop-17

Arbejder du i en kreativ branche og er imellem jobs? Vil du lære, hvordan du lander flere jobs?

Få redskaber til at kommunikere præcist om dine kompetencer og dine projekter på en måde, der føles naturlig for dig.

Få overblik over dit netværk og forstå din målgruppe, så du kan sælge på en der føles ok for dig.Tilmeld dig her

PÅ KURSET FÅR DU

6-UGERS KURSUS FOR LEDIGE

Kurset er godkendt til 6-ugers jobrettet uddannelse på den regionale og nationale positivliste - så kontakt din a-kasse eller jobcenter for at høre, om du er berettiget til 6 ugers kursus.

Hvis du vil vide mere kurset, og om vi er de rigtige til at hjælpe dig videre, så send en mail og kom til åbent hus.

DU FÅR

1) personlig sparring og handleplan til din karriere

2) fri adgang til vores netværk i ind- og udland

3) fællesskab i trygge rammer med andre fra branchen


INDHOLD

Vi arbejder med social selling. Når du arbejder i de kreative brancher og/eller som freelancer, laver du nok allerede social selling, når du bruger sociale medier, skriver mail, tager kaffemøder og går til branchefester -vi lærer dig at arbejde systematisk med det.

Vi kommer til at tale om personlighedsprofiler, salgsstrategi, mulighedsrum, branding, pitching, markedssituationen, forhandling, sociale medier og den gode mail og meget andet.

Vi tror på, at faglig sparring og viden giver dig mulighed for at opbygge din drømmekarriere. Derfor har vi samlet vores bedste, konkrete værktøjer, så du får et overblik og en strategi for, hvordan du navigerer i dit netværk. 

Vi tager ambitioner og drømme ekstremt seriøst. Vi fokuserer på at skabe fremdrift og hjælper dig med at realisere dine mål. Med konkrete metoder vil vi hjælpe dig med at få kontrol over din karriere og blive mere relevant for kunder, producenter og samarbejdspartnere.

Vores erfaring inden for filmindustrien og kreative professionelle gør os i stand til at tilpasse og vejlede hver enkelt deltager på kurset. Sammen vil vi hjælpe dig med at bygge din karriere fra drømme til virkelighed.

DU LÆRER AT

1) forstå dit netværk, dine kunder og deres motivation

2) kommunikere, så andre kan modtage dit budskab 

3) sætte konkrete mål

4) lave en SoMe-content-strategi som skaber opmærksomhed og tillid 

5) forstå hvordan Instagram, Facebook og Linkedin fungerer, og hvilke resultater de kan skabe

MÅLGRUPPE

Kreative, freelancere, kunstnere, selvstændige: Fotografer, klippere, skuespillere, producere og musikere -uanset hvad du kalder dig selv, så er alle, der arbejder i de kreative brancher velkomne <3

Vi arbejder i film, men har også en bred forståelse indenfor reklame, design, kunst, journalistik og tilknyttede brancher.

UNDERVISNING

Undervisningen er workshopbaseret og fokuserer på virkelige scenarier og udfordringer, som deltagere møder i deres eget arbejdsliv. Gennem disse cases og den situation, du står i lige nu, får du mulighed for at anvende og afprøve koncepter og strategier i praksis. Sådan sikrer vi, at du kan bruge alt det nye på en måde, der fungerer for dig.

Alt tager udgangspunkt i de deltagere, der er på holdet og foregår i en både opløftende og tryg atmosfære. Vi har det altid virkelig sjovt og oplever, at både vi og deltagerne på vores kurser bliver inspirerede og finder nye arbejdsvenner. 

Der er 8 intense workshopdage, hjemmearbejdsdage og derudover får du to individuelle sessioner med os.

UNDERVISERE

Underviserne Emilie Lindgreen og Rikke Weischenfeldt fra Mon Ami Creative Management er dine guider på kurset. Som erfarne agenter repræsenterer vi filmarbejdere og hjælper kreative freelancere med at få de jobs, de drømmer om. Vores ekspertise strækker sig fra salg, forhandling og karriereudvikling i filmbranchen til talentudvikling og coaching på tværs af forskellige brancher. Med vores unikke position i markedet som sparringspartnere for både kreative, producenter og kunder, har vi indgående kendskab til, hvilke strategier der fremmer kreative karrierer. Vi er dedikerede til at hjælpe kursusdeltagerne med at forfølge deres karrieremål og skabe varige forandringer. 

Vi har en track record med mere end 120 deltagere på vores kurser, undervisning og forløb. Vi har haft over 350 sessioner og afholdt 11 workshops i eget regi og på filmskolerne. 

Emilie Lindgreen har arbejdet med strategisk salg og karriereudvikling i filmbranchen siden 2015. Hendes ekspertise inkluderer at identificere de enkelte kreatives unikke kvaliteter og potentiale, og skabe frugtbare samarbejder for at booste karrieren.  

Rikke Weischenfeldt har omfattende ledelseserfaring inden for film og design. Hendes fokus ligger på at forstå og motivere de kreative individers drømme og hjælpe dem med at omsætte dem til handling og konkrete resultater.

DATOER

Næste kursus begynder midt december, 2023, og tilmeldingsfristen er 1. dec.

PRIS OG

TILMELDING

Kurset er godkendt til 6-ugers jobrettet uddannelse på den regionale og nationale positivliste - så kontakt derfor din a-kasse eller jobcenter for at høre, om du er berettiget til 6 ugers kursus.

Hvis du vil vide mere om kurset, og om vi er de rigtige til at hjælpe dig videre, så send en mail og kom til åbent hus.

Kurset udbydes som akademiuddannelse til 10 ECTS-points i samarbejde med Zealand –Sjællands Erhvervsakademi.

Send os en mail på salut@monami.dk, hvis du vil forbi, så vi ved, hvor mange kaffekopper vi skal stille frem. Du må også meget gerne skrive et par linjer om dig selv.

 

BLIV INSPIRERET PÅ NYHEDSBREVET

Kontakt

salut@monami.dk
Lille Strandstræde 20c, 1.
DK-1254 København K
©Mon Ami 2023

View