NYTÅRSKURSUS 2024NYTÅRSKURSUS 2024NYTÅRSKURSUS 2024
Mon_Ami_workshop-17-2

START 2024 MED FORDYBELSE I VERDENS BEDSTE EMNE, DIG SELV!


Individuel udvikling, fordybelse og styrket retning i dit kreative arbejde


Kurset er for dig, der har et ønske om udvikling og er nysgerrig på at skabe en forandring.

Mangler du overblik?

Vil du have mere ud af verden?

Skal du i en ny retning?

DIN BÆREDYGTIGE KARRIERE ANNO 2024

På kurset har vi tid til fordybelse i dig og guider dig til at opbygge dit unikke kreative arbejdsliv.

Vi deler ud af vores ekspertise i at skabe bæredygtige karrierer for kreative med alt, hvad det indebærer. 

Vi er optaget af, hvordan du kan have en balance, der både tilgodeser dit kunstneriske drive og potentiale og samtidig tager dit behov for tryghed seriøst.

DET HURTIGE OVERBLIK

Datoer: 20., 22. og 26. februar, 2024 + 2 individuelle coachingsessioner

Sted: Mon Ami, Lille Strandstræde 20c, 1 sal., Kbh K

Undervisere: Rikke Weischenfeldt og Emilie Lindgreen fra Mon Ami Creative Management

Pris: 6.000 kr. ekskl. moms

DU FÅR

– 3 hele kursusdage ved Kgs. Nytorv med nærende, grøn frokost, snack og drikke.

– 2 x individuelle coachingsessioner à 1 times varighed. Sessionerne kan lægges nårsomhelst efter kurset. Sessionerne zoomer ind på, hvad der virker for dig helt individuelt og tjek-ind på, om de ting, du sætter i verden, har den ønskede effekt. 

– Adgang til vores netværk, som vi ikke kan lade være med at dele ud af.

PÅ DE TRE DAGE SÆTTER VI LYS PÅ

– SoMe og hvordan du kan have et liv online,, der gør dig interessant for dem, du gerne vil arbejde med

– Dine professionelle styrker, dit brand og dine værdier. Hvad din karrierestrategi kan bestå af ud fra dine muligheder og drømme her og nu. 

– Bæredygtig økonomi og forretningsmodeller og hvordan det kan se ud for dig - inkl. konkrete tips til forhandling af fair løn og vilkår og prissætning.

– Hvem du gerne vil arbejde med, hvad din version af salg er, og hvordan du kan aktivere og udvide dit netværk.

MÅLGRUPPE

Kurset henvender sig til kreative freelancere, selvstændige og ansatte.

Måske er du fotograf, instruktør, kunstner, skuespiller eller noget lignende.
Vi arbejder med alle fra nyuddannede til erfarne. 

VORES METODE

Vi tager ambitioner og drømme ekstremt seriøst. Vi fokuserer på at skabe fremdrift og hjælpe dig med at sætte og realisere dine mål. Og så er vi enormt optaget af, hvad der virker i virkeligheden.

Vi tager udgangspunkt i dig! Vi oplever, at mange kreative har lignende udfordringer. Dem italesætter vi blidt på kurset, og så præsenterer vi jer for en række af mulige løsninger. Men vi er helt ligeglade med, hvad man burde gøre og er kun optaget af, hvad der virker for den enkelte. Hvordan lige netop du bliver i stand til at skabe en forandring.

Undervisningen er workshopbaseret. Vi arbejder med virkelige scenarier, som deltagere møder i sit eget arbejdsliv. Vi går praktisk og konkret til værks og sikrer, at det, du lærer, kan du bruge direkte i dagene efter hver kursusdag og langt ind i fremtiden.

Alt tager udgangspunkt i de deltagere, der er på holdet og foregår i en både opløftende og tryg atmosfære, hvor intet er forkert. 

Vi har det altid virkelig sjovt og oplever, at både vi og deltagerne på vores kurser bliver inspirerede og finder nye arbejdsvenner. 

PRAKTIK

Tid, sted og pris
Undervisningen foregår på Lille Strandstræde 20C, 1. sal, 1254 København K 

Undervisningen ligger i tidsrummet 09.30-15.00:
• 20., 22. og 26. februar, 2024 + to individuelle coachingsessioner, der tilrettelægges fleksibelt
• Du skal sætte tid af til hjemmeopgaver. 

Pris: 6.000 kr. ekskl. moms
–Kontakt os, hvis vi skal lave en aftale om at betale i rater, og hvis vi skal hjælpe med at søge puljer. 

Støttemuligheder
 
Vi har lavet et overblik til dig. Læs mere længere nede på siden.

Tilmelding
Send en mail på salut@monami.dk for at høre mere. Fortæl gerne lidt om din baggrund, hvor du er i dit arbejdsliv, hvad du laver nu, og hvad du håber at få ud af kurset. Hvis du har en hjemmeside, en IMDb-profil, sociale medier eller et godt CV, så send gerne links med. Skriv gerne "Kursus" i emnefeltet.

Og du er velkommen til at booke et gratis møde på et kvarter for at afklare, om vi er de rigtige til at hjælpe dig videre.

Du er også velkommen, når vi holder Åbent Hus/infomøde (se mere her).

OBS:SKAL VIL MÅLRETTE ET FORLØB TIL JER?

Vi er altid friske på at oprette et hold, hvis vi kan samle minimum 5 mennesker.

Så hvis du har nogle venner eller kolleger, som kunne tænke sig enten det her hold eller et kursus tilpasset jeres niche eller interesse, er I altid velkomne til at række ud.

 

UNDERVISERE

Underviserne Emilie Lindgreen og Rikke Weischenfeldt fra Mon Ami Creative Management er dine guider på kurset. Som erfarne agenter repræsenterer vi filmarbejdere og hjælper kreative freelancere med at få den karriere, de drømmer om.

Vores ekspertise strækker sig fra salg, forhandling og karriereudvikling i filmbranchen til talentudvikling, coaching og forretningsudvikling på tværs af brancher.

Med vores unikke position i markedet som sparringspartnere for både kreative, producenter og kunder, har vi indgående kendskab til, hvilke strategier der virker i det praktiske salgsarbejde. 

Vi har en track record med mere end 120 deltagere på vores kurser, undervisning og forløb. Vi har haft over 350 sessioner og afholdt 11 kurser og workshops i eget regi og på filmskolerne. 

Læs mere om os her

Emilie Lindgreen har arbejdet med strategisk salg og karriereudvikling i filmbranchen siden 2015. Emilie går systematisk til værks, og hendes ekspertise inkluderer at identificere den enkelte kreatives unikke kvaliteter og muligheder og at skabe frugtbare samarbejder, der booster karrieren.  

Rikke Weischenfeldt har omfattende ledelses- og iværksættererfaring inden for film og design. Rikke er drevet af at forløse kreativt potentiale, og hendes fokus ligger på at forstå og motivere drømme og hjælpe mennesker med at omsætte ambitioner til handling og konkrete resultater.

STØTTE-MULIGHEDER

Mange deltagere på vores kurser søger støtte til kursusudgiften. Her er lidt inspiration:

Fagforbund
Mange fagforbund har puljer til kurser. De er nemme at søge og er tilgængelige for både ansatte og freelancere.

Iværksætterpulje
Hvis du er iværksætter med egen virksomhed, kan du få tilskud til kompetenceløft gennem diverse iværksætterprogrammer. Helt praktisk betyder det, at du kan få finansieret en større del af prisen for dit kursus gennem staten. 
Og så er kurset selvfølgelig fradragsberettiget.

Bruttølønsordning, hvis du er ansat
Er du ansat og betaler selv for kurset, er der mulighed for at få en bruttolønsordning. Via denne ordning kan din arbejdsgiver betale kurset for så at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og ved at betale med dine lønkroner før skat, kan du spare knap halvdelen.
Læse mere på Skats hjemmeside her

Mellem jobs
Hvis du er ledig og på dagpenge, kan du muligvis få vores 6-ugers-kursus betalt af din a-kasse eller jobcenter. Læs mere her

– Har du brug for, at beløbet betales i rater, er dette også en mulighed. Skriv en besked, så støtter vi dig i at finde en løsning.

BLIV INSPIRERET PÅ NYHEDSBREVET

Kontakt

salut@monami.dk
Lille Strandstræde 20c, 1.
DK-1254 København K
©Mon Ami 2023

View