Aktuelle kurser


Få et naturligt flow af jobs som
kreativ freelancer


Salg og markedsføring for kreative freelancere

Salg og markedsføring for kreative freelancere

Mon Ami Creative Management har lavet et 4-ugers kursus i at gøre kreative drømme til planer. Kurset er for alle kreative freelancere og selvstændige.

Oplev et netværk af kreative, som du kan dele med og lære af nu og i fremtiden på vores fælles undervisningsdage. Kom helt ind til kernen af dig selv, din kreativitet og dine fremtidsdrømme i vores individuelle sessioner. 

På få uger vil du opleve en forvandling og komme til at stå selvsikkert. Du vil lære at dele ud af din ekspertise og invitere kunder og samarbejdspartnere med om bord på din rejse. Du vil kunne fortælle om dit arbejde og dig selv med en klarhed, så andre connecter med dig. Og vi er med dig hele vejen.


Til de hurtige: få kurset for kun 3.900,-

Du kan lige nu søge støtte fra Erhvervshusenes Iværksætterpulje, som betaler 80% af kursusafgiften, hvis dit cvr.nr. er under 5 år gammelt. Vi hjælper dig gerne med ansøgningen. Ring på 2616 0023 eller skriv på salut@monami.dkNæste kursusstart

7. juni 2021


Varighed
4 uger bestående af:
3 fællesundervisninger + 2 individuelle sessioner + hjemmeopgaver

Pris
19.500 DKK eks. moms.
NB: Egenbetaling er 3.900 DKK med tilskud fra Iværksætterpuljen.

Næste kursusstart
7. juni 2021

Varighed
4 uger bestående af:
3 fællesundervisninger +
2 individuelle sessioner +
hjemmeopgaver


Pris
19.500 DKK eks. moms.
NB: Egenbetaling er 3.900 DKK med tilskud fra Iværksætterpuljen.Derfor skal du tage kurset
 

Kreativitet, autencitet og følelsen af, hvem du selv er, bliver tit glemt i et travlt arbejdsliv, hvor præstation er i fokus, og derudover skal freelancere skal vælges igen og igen, freelancer skal du vælges til jobs igen og igen. hvilket kan opleves som rigtig svært. Vi giver dig konkrete redskaber til at sælge og fortælle om dig selv, redskaber, der nemt kan implementeres i din hverdagspraksis. Som agenter er vi i en unik position til at vide, hvad der fører mennesker i de kreative brancher sammen. Vi lærer dig at forstå dine kunders sprog og alt det mellem linjerne plus, hvordan du kan tale med din egen stemme. Vi deler gavmildt ud af vores kontakter og viden og forståelse for både det visuelle, det talte og det skrevne sprog på en måde, så du kan forme dit eget sprog, der kommunikerer lige ind i menneskers hjerter og skaber handling. 


Du lærer at 

·  fortælle om dig selv på en måde, der føles ok for dig
·  kommunikere autentisk, så du bliver booket til de jobs, der er de bedste for dig
·  kende dit eget værd
·  gøre dine drømme til en plan
·  tale fra et klart og ærligt sted, så andre kan connecte med digHvem er kurset for? 

 Kreative i alle fag og på alle erfaringsniveauer.  Freelancere og selvstændige, der drømmer om at ekspandere deres virke og komme til next level. Måske er du designer, makeupartist, filmfotograf, skuespiller eller lignende.  


Om undervisningen 

Undervisningen foregår på Lille Strandstræde 20c, 1254 København K

Undervisningsdagene ligger i tidsrummet 10.00-13.00:
7. juni
14. juni
21. juni

Hertil får du 2 inviduelle sessioner, der tilrettelægges fleksibelt.
Du skal derudover sætte tid af tid hjemmeopgaver.Undervisere

Den måde, vi sælger på, skal hænge tæt sammen med, hvem vi er, og vi tror på, at den bedste måde at få jobs på, er ved at være ærlig og engageret. Det praktiserer vi hver dag i vores agentur, Mon Ami Creative Management, hvor vi arbejder dybt og tæt med vores kreative om at skabe de smukkeste arbejdsliv og lande på de projekter, de drømmer om.

Emilie Elisabeth Lindgreen er en erfaren Talent Agent. Med en  universitetsgrad i kunsthistorie er hun draget mod kunst og kreativitet som et redskab til at løse komplekse udfordringer og tilbyde nye perspektiver. Hendes feminine energi og ind-til-benet sjæl gør det til en opløftende oplevelse at være en del af hendes processer, hvor hun hands-on tilsætter praktiske metoder og nye, overraskende redskaber. Emilie har en særlig ekspertise i at se, hvordan den enkelte kreative skiller sig ud og hvilke samarbejder, der kan løfte projekter til nye højder. Emilie har arbejdet med et stort antal kunder, kreative bureauer, produktionsselskaber og verdenskendte kreative freelancere og derigennem haft indflydelse på nogle af Danmarks mest kendte og elskede film og TV-serier.   
LinkedIn
Instagram

Rikke Weischenfeldt har mange års erfaring som leder indenfor innovation og kreativitet og har tidligere arbejdet med udvikling af strategi, projekter og mennesker som leder og partner i den kreative industri. Rikke er en pioner indefor sit felt og har øje for det kreative menneskes motivation, og hvordan han eller hun bliver i stand til at handle på sine drømme og skabe varige forandringer. I årevis har hun kombineret sin erfaring fra præstationscentrerede jobs med en relationsorienteret tilgang med fokus på at empowerment. Hun har en sikker og samtidig blød tilgang i arbejdet og udfordrer gerne normen for at skabe en blidere og mere rummende verden. Rikke har en kandidatgrad fra KADK og har læst en master i kommunikation og oplevelsesledelse på Ruc og er uddannet Life and Business Coach.  
LinkedIn
Instagram

Vores tidligere kursister har udtalt: 

"Jeg er blevet sat på en kurs, som kommer til at blive altafgørende for mit fremtidige arbejde."

"Tak for positivisme, optimisme og realisme!"

"De inviduelle sessioner har været guld værd for mig. Jeg blev så glad sidst, da I viste så meget engagement i mig."

"Jeg har fået åbnet øjnene omkring at gå andre veje end den lige og svære vej."

"Det hele har relevans for mit vedkommende."

"I skal bare vide hvor stor pris jeg sætter på jeres engagement og indsats."

"I har været gode til at italesætte alle og de udfordringer/mål vi står med. Det har været inspirerende."

"Det har været særlig godt, at det er en blanding imellem kollektiv og individuel undervisning. Den kollektive har været god, fordi de er andre kreative sjæle som har samme mindset og passion, som man kan dele sine erfaringer med eller omvendt.
De indviduelle fordi det er giver mig rigtig meget at få skræddersyet processen til MIN person og mit brand."


Vi glæder os til at lære dig at kende!

Follow us

Follow us

Instagram  Facebook

Contact us


Contact us

salut@monami.dk

salut@monami.dk

© 2021 Mon Ami Creative Management