OUI OUI

En deleøkonomisk løsning på talent sharing
til udvalgte danske bureauer.

Med OUI OUI talent sharing har du adgang til den største uudnyttede talentmasse: De lykkeligt ansatte!

I OUI OUI kan du udleje dine medarbejdere i stille perioder og kan tjene deres løn hjem. I travle perioder kan du fra andre bureauer leje en medarbejder, der let glider ind i dit arbejdsflow - og det er til kostpris. Og OUI OUI hjælper med at finde de rigtige matches.

Rikke Weischenfeldt
rikke@monami.dk / 2616 0026

Emilie Lindgreen
emilie@monami.dk / 5377 5755

Image not found

Hjemmevirksomheden

 Når man som i reklamebranchen arbejder projektbaseret, vil der altid være perioder med uudnyttet arbejdskraft. Under corona er det blevet stort i udlandet at udleje sine medarbejdere til andre lokale virksomheder. Det kaldes talent sharing. Sådan kan du fastholde medarbejdere, reducere lønomkostninger og skabe en inspireret arbejdsplads for dig selv.

VærtsvirksomhedenDu får adgang til den en virkelig god og motiveret arbejdskraft, der allerede er fastansat et andet sted. Din midlertidige medarbejder kender din arbejdsgang og kan nemt indgå i projekter hos jer. Husk det er til kostpris for en fastansat
.

Image not found
Image not found

Medarbejderen

 Det er også et win for medarbejderen. Hun/han opretholder sit ansættelsesforhold med alle de fordele, det indebærer. Personen kan hos værtsvirksomheden udvikle sig i nye arbejdsmiljøer - og udfolde sine kompetencer og talent. Erfaringer fra udlandet viser, at talent sharing er skaber mere tilfredse medarbejdere.

OUI OUIHjemmevirksomheden sender OUI OUI et overblik over mulige og interesserede medarbejders kvalifikationer, pris og evt ledige perioder. Værtsvirksomheden tager kontakt til OUI OUI med en beskrivelse af projekt, timing og behov, og vi vil hurtigst muligt forsøge at finde et match. For begge partner sikrer vi os naturligvis, at du på forhånd kan acceptere de virksomheder, du matcher, inden vi deler detaljer om projekt og medarbejder.
Vi tager en kommision på 20% af alle bookede aftaler.


Image not found

Medlemmer

Advice A/S
Advance
Uncle Grey CPH
Hjaltelin Stahl
Pegasus Productions
Yellow-Umwelt
Robert Boisen & Likeminded
Gobsmack Production

Faggrupper

Klippere
Stock
Research
Foto
FTP

FIND US

FIND US

FIND US

Lille Strandstræde 20c, 1.
1254 København K

Lille Strandstræde 20c, 1
1254 København K

Lille Strandstræde 20c, 1. 
DK-1254 København K

Lille Strandstræde 20c, 1. 
DK-1254 København K

© 2022 Mon Ami Creative Management

© 2022 Mon Ami Talent Management