FILMBRANCHENS NYE FREMTID


Salg og markedsføring for kreative freelancere

SALG & MARKEDSFØRING FOR KREATIVE


Et kursus for selvstændige og freelancere

Vores branche er lagt ned af udviklings- og produktionsstop på streaming. Det er alvorligt, og ingen ved, hvornår udfordringerne er løst, eller hvordan branchen kommer til at se ud på den anden side. Vi har haft nogle vilde, vilde år med meget arbejde, men også et stort arbejdspres og mange gode omvæltninger og nye bevidstheder omkring MeToo, arbejdsmiljø, diversitet og klima. Det betyder, hører vi fra produktionsselskaberne, at der bliver efterspurgt nye kompetencer. Produktionsselskaberne har brug for folk, der har mere end høj faglighed og kunstneriske evner - Der forventes at de skal også kunne påtage sig et ansvar for produktionsmiljøet. 

Som Meta Foldager, CEO hos Metafilm og SAM Productions (to af de største produktionsselskaber i DK) skrev på sine sociale medier, er noget af det bedste, du som selvstændig/freelance filmarbejder kan gøre nu i denne pressede tid, at bruge tiden nu til at komme til at står helt skarpt ved at videreuddanne dig. Vi har taget den opfordring op og har sammensat et nyt kursus med fokus på, hvordan du får markedsført dig selv allerbedst + at du lærer nogle nye kompetencer, som filmbranchen efterspørger.

Vi kommer til at have et hav af gæstelærere, der vil dele ud af hver deres viden.

Reklamefilmsproduktion: Det er muligt for mange af jer at søge mod reklame, mens I venter på, at streaming forhåbentligt kommer i gang igen. Vi får besøg af en executive producer fra et af de toneangivende produktionsselskaber til en snak om, hvordan du bliver relevant for dem.

Ledelse: Hvordan får du dit hold til at fungere bedre? Vi mærker, at produktionsselskaberne er optagede af, at især A-funktioner kan tage ansvaret for kulturen i deres afdeling. Vi klæder dig på med nye redskaber til konflikthåndtering, rollefordeling, ejerskab etc.

Diversitet: Hele branchen ønsker at være bedre på dette punkt. Vi italesætter hvordan kan man i en travl hverdag sørge for, at ingen føler deres grænser overtrådt og også skaber et miljø, der er trygt for alle køn, etniciteter, sekualiteter etc. 

Grøn omstilling: Alle, også filmbranchen kan gøre det bedre! Fern Film er det produktionsselskab i DK, der er længst fremme på dette område og har gjort det til en del af deres strategi at lave film med det mindst mulige klimaaftryk. Vi sætter fokus på hvordan man som filmarbejder selv kan tage et ansvar. 

SoMe: Alle ved, at sociale medier er vigtige. Det er en kæmpestor og gratis salgskanal for dig, der er selvstændig og freelancer - men der er alt for få der gør det på en effektiv måde. Vi lærer dig, hvordan du kan bruge SoMe til at connecte og komme i kontakt med de mennesker, der skal hjælpe dig til dit næste job. Vi lærer dig endda, hvordan du kan lave SoMe for andre firmaer og på den måde har mulighed for at få en ekstra indtægt.

Salg: Vi SKAL jo tale salg. Som agenter er det, vi ved allermest om. På kurset gør vi dit brand og din kernefortælling helt skarpt, så kunder ved, hvilke projekter, du er relevant til. Vi lægger sammen med dig en skræddersyet strategi for din karriere, der er bygget op omkring dine egne ambitioner, dine nuværende projekter og dit potentiale. Det er nemlig vores erfaring som agenter, at salg og markedsføring er meget lettere for dig som kreativ, når du ved, hvad du sælger, hvordan og hvorfor. Din salgsindsats skal derfor bygges op omkring en fortælling om dig, din æstetik og din faglighed. Den får vi på plads sammen. Herefter gennemgår vi, hvordan din fortælling vises på din hjemmeside, på dine sociale medier, i mails, i din kontakt til folk og til møder. Alt dette forkorter din vej til dit næste job. Fordi andre mennesker nu ved, hvornår du er relevant til et projekt. På kurset trækker vi salg og markedsføring helt ned på jorden, og gør det konkret og brugbart for dig. Formålet er, at du kan lande nye jobs på en måde, der føles mindre som en indsats og mere som en naturlig del af din dagligdag. 

 Og vi er med dig hele vejen!


Sidste store kursus! Opstart 28/01-21
Mon Ami Creative Management udbyder et 5-ugers kursus i salg og markedsføring for alle kreative freelancere og selvstændige. 

På de fem uger optimerer vi dit portfolio, dine sociale medier, kunder, netværk, salg, prissætning –alt det, der udgør dit brand og din forretningsmodel. Du vil komme til at stå helt skarpt og kunne fortælle om dit arbejde og dig selv med en klarhed, så andre connecter med dig. Og vi er med dig hele vejen!

Kurset vil være en vekselvirkning imellem fælles undervisning, individuelle sessioner og hjemmeopgaver.

Gæstelærere: Gro Therp, casting director og Miriam Dalsgaard, fotojournalist ved Politiken.

Dage for kursus
5 hverdage -nye daoter på vej!

Varighed
5 fællesundervisninger + 2 individuelle sessioner + hjemmeopgaver

Pris
Evt. egenbetaling 6.750 kr eksl. moms med tilskud fra pulje. Tag kontakt for puljer, der kan betale kursusafgift.

Værdi 27.000 DKK eks. moms.

Næste kursusstart
28. januar 2022


Varighed
5 uger bestående af:
4 fællesundervisninger + 2 individuelle sessioner + hjemmeopgaver

Pris
7.500 DKK eks. moms.

Laver du ikke de helt rigtige projekter - og er der ikke nok af dem?
Så er det her kurset for dig.

Du er nok filmfotograf, skuespiller, klipper, producer eller en anden form for filmarbejder. Du er freelancer eller selvstændig med et mindre setup eller drømmer om at være det.

Vi arbejder med alle fra nyuddannede til erfarne. 

Kurset henvender sig til kreative freelancere og selvstændige, der vil videre i deres karrierer og indtjening, som ønsker at udvide deres forretning eller som skal på benene igen efter nogle lange år med corona og nu er ramt af produktionsstoppet.

Undervisningen foregår på Lille Strandstræde 20c, 1254 København K

Undervisningsdagene ligger hverdage i tidsrummet 10.00-14.00

Hertil får du 2 inviduelle sessioner à 45 minutter, der tilrettelægges fleksibelt.
Du skal derudover sætte tid af tid hjemmeopgaver.


Der vil være frokost, vand, kaffe og snacks

Udover gæsteundervisere er underviserne Emilie Lindgreen og Rikke Weischenfeldt, der har agenturet Mon Ami Creative Management. Mon Ami repræsenterer filmarbejdere og stillfotografer. Derudover har vi kreative fra alle brancher i talentudvikling og coaching. Sammen hjælper vi kreative freelancere med salg, så de kan få de jobs, de drømmer om.

Emilie Lindgreen er en erfaren agent og har arbejdet med salg, forhandling og karriereudvikling primært i filmbranchen siden 2015. Emilie har et skarpt øje for, hvordan den enkelte kreative skiller sig ud og hvilke samarbejder, der kan sætte skub i en karriere. Emilie har en særlig evne til at arbejde systematisk og struktureret med strategi.
LinkedIn
Instagram

Rikke Weischenfeldt har mange års erfaring som leder af kreative med en baggrund i både film og design. Rikke har øje for det kreative menneskes motivation, og hvordan hun eller han bliver i stand til handle på sine drømme, føre dem ud i livet og skabe varige forandringer og resultater.
LinkedIn
Instagram

Citat7
citat1
Citat4
Citat3
Citat6
Citat2
Citat8.1
Citat8.2
Citat8.3
Citat5

Vi glæder os til at lære dig at kende!

FIND US

FIND US

FIND US

Lille Strandstræde 20c, 1.
1254 København K

Lille Strandstræde 20c, 1
1254 København K

Lille Strandstræde 20c, 1. 
DK-1254 København K

Lille Strandstræde 20c, 1. 
DK-1254 København K

© 2022 Mon Ami Creative Management

© 2022 Mon Ami Talent Management

View