OM OS

MON AMi CREATIVE MANAGEMENT

Mon Ami Creative Management blev skabt i 2019 af Emilie Lindgreen og Rikke Weischenfeldt. Vi havde en drøm og en ambition om at være en del af en international bevægelse, der arbejder markant anderledes med kreativt talent. Vi vil have autentiske samarbejder, udvikle kreative potentialer, vidensdele og derigennem skabe nye muligheder. Vi ser os selv som en del af en ny tid og vil være med til at drive forandring i de kreative brancher.

Vi arbejder på tværs af underholdningsindustrien med en stærk tilstedeværelse i reklamefilm, fiktion og dokumentar. 

Vores talenters arbejde har modtaget en række udmærkelser ved prisuddelinger og festivaler. Eksempelvis Sundance Film Festival, Cannes Film Festival, Cannes Lions, Venedig Film Festival, BAFTA Awards, Oscars, The True Award, Berlin Commercial Award, Robert Prisen.

AGENTER OG UNDERVISERE

marts-9

Rikke Weischenfeldt
+45 2616 0023
rikke@monami.dk
Instagram / LinkedIn

marts-2-1

Emilie Elisabeth R Lindgreen
+45 5377 5755
emilie@monami.dk
Instagram / LinkedIn

HVAD VI HJÆLPER MED

Repræsentation
Vi arbejder tæt sammen for at få det maksimale ud af talentets momentum – altid med udgangspunkt i den kreatives drømme, interesser og muligheder. Vi varetager bookinger, forhandlinger, salgsarbejde etc..

Sourcing og matchmaking
Vi faciliterer netværk og er optagede af, at få de rigtige mennesker til at møde hinanden. Vi arbejder tæt med vores talenter, producere, instruktører, kunder, agenter og castere - både nationalt og international. Vi tror på, det rigtige match skal være både fagligt og menneskeligt spændende og givende.

Rådgivning
Vi arbejder med tre stadier af karrierer: den nyuddannede, som vil i gang, den erfarne, som vil videre og de, der vil skifte retning.
Vi kigger på et arbejdsliv ud fra et strategisk perspektiv med respekt for talentets ambitioner og omstændigheder.

Undervisning
Vi skaber en skarp profil gennem personlig branding og en tydelig kommunikationsstrategi. Vi er optaget af, hvordan man bliver attraktiv og relevant for de mennesker, man gerne vil arbejde med.

Kontakt

salut@monami.dk
Lille Strandstræde 20c, 1.
DK-1254 København K
©Mon Ami 2023

View