karriere karriere karriere

Vi er altid nysgerrige på nye mennesker og samarbejder.
Her kan du se, hvordan du kommer i kontakt med os, hvis du er nysgerrig på repræsentation eller jobmuligheder:

REPRÆSENTATION

Hvis du er interesseret i at blive repræsenteret, så send os en mail på salut@monami.dk. Vi vil gerne læse om:
· hvorfor du tager fat på os, hvad du laver nu og hvad du gerne vil lave i fremtiden
· projekter du er særlig stolt af eller som er særligt relevant
· portfolio, udvalgt arbejde eller links til hjemmeside, IMDb etc..

PRAKTIKFORLØB

Drømmer du om at blive en del af film- og reklamebranchen og at udvide dit netværk? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega, da vi søger en praktikant til efteråret 2023.

Som praktikant vil du indgå som en del af teamet og få indblik i forhandlinger, internationalt samarbejde, branding, markedsføring og meget andet.

Dine opgaver er i høj grad centreret om kommunikation i form af at researche, skrive og varetage SoMe, hjemmeside og nyhedsbreve, portfolioudvikling, branding.

Praktikken er ulønnet, da vi forventer, at det er en del af dit studie, og at du modtager SU –til gengæld har vi det sjovt og vildt og trygt og deler ud af al vores viden og netværk. Vi forventer, at du er indforstået med at deltage i kontorets daglige drift og at være hos os i mindst fire måneder. Vi er fleksible ift. arbejdstider, hvis du eksempelvis har et studiejob.

Du læser måske film- og medie, kommunikation, grafisk design eller noget helt andet. Vi interesserer os for mange ting og er nysgerrige på kompetencer, vi ikke selv har, så skriv endelig til os, hvad du kan, interesserer dig for og drømmer om på salut@monami.dk

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Skriv om, hvad du kan, og hvad du interesserer dig for på salut@monami.dk og hold dig ikke tilbage fra at skrive et par gange, hvis du ikke hører tilbage fra os med det samme ;-)

Kontakt

salut@monami.dk
Lille Strandstræde 20c, 1.
DK-1254 København K
©Mon Ami 2023

View