værdier værdier værdier

I Mon Ami arbejder og lever vi værdibaseret. Derfor har vi lyst til at dele vores værdier med dig og fortælle om, hvad de betyder for os i hverdagen og for dig i mødet med os:

ENTUSIASME

Vi er nemme at begejstre!
Når du er sammen med os vil du opleve, at vi ser uhæmmet mange muligheder for dig og dit projekt. Vi går på opdagelse i din verden og kan ikke lade være med at gå i brainstorm-mode, finde uudnyttet potentiale, fortællinger, smutveje og løsninger og forestille os fantastiske fremtider. 
Det giver os et kick, at se mennesker tage ejerskab over en fremtid, de ikke troede var mulig og vi har lyst til at smitte dig med følelsen af, at du kan alt, hvad du sætter dig for.
Så her er et af vores yndlingsspørgsmål til dig: Hvad er din vildeste drøm?

GENERØSITET

Vi vil inspirere og spille andre gode, derfor deler vi med glæde ud af vores viden, analyser og netværk. Udover at generøsitet ligger os naturligt, så bruger vi på det som et værktøj til at gøre verden mere tryg og fair, fordi information giver handlemuligheder. 

Åbenhed og ærlighed er for os den smukkeste og mest autentiske måde at være i verden på.p

EMPATI

Vi møder andre mennesker i øjenhøjde og tager alle sindssygt alvorligt. Vi tror på, at alle er lige meget værd og gør det så godt, de kan.
Vi har en dyb forståelse for, at det er sårbart at arbejde kreativt. Vi anerkender, at følelser kan være både en forudsætning og et benspænd i et kunstnerisk arbejdsliv. Med den viden, giver det mening for os at møde andre med ordentlighed og empati.

FÆLLESSKAB

Det er sjovt at være sammen. Vi dyrker relationer og netværk og tror på, at fællesskaber er vejen frem. Vi er ikke fans af hierarkier – vi tror på ligeværdige samarbejder.
Vi tager et medansvar for branchens udvikling. Vi driver udvikling på de områder, vi ved noget om som ledelse, bæredygtige ansættelser, arbejdsmiljø, diversitet og sårbarhed.

FLOW

Vi har fokus på, hvad der virker i virkeligheden i en uendelig dialog mellem os og verden. Vi er i en konstant proces, hvor vi eksperimenterer, analyserer, motivforsker og forhandler.
Der er ikke noget, der rigtigt eller forkert, men der er noget, der virker og andet, der ikke virker. Vi finder bæredygtige løsninger og strategier, der virker for lige netop dig.

VILDSKAB

Vi er ublu, vi er insisterende og vi gør, hvad vi vil. 
Vi udfordrer gerne gamle strukturer, det normale og det forventede. Vi har frihed, fordi vi er 100% uafhængige.
Vi tager chancer, udvikler nye måder at være i verden på, prøver nye ting af, åbner det dansegulv. Og så er vi #$@!% kompromisløse omkring vores anarki.

Kontakt

salut@monami.dk
Lille Strandstræde 20c, 1.
DK-1254 København K
©Mon Ami 2023

View